Njegujte svoj um, tijelo i duh učestvujući u našim zvučnim kupkama, radionicama energetskog iscjeljivanja, aroma-terapije i ljekovitih biljaka!

Uronite u duboku mudrost naših predaka i otkrijte koji su to putevi ka zdravijem duhu I tijelu. PYF se zalaže za holističku tradiciju svetih učenja koje su nam date od naših predaka, a koje možemo spoznati kroz naše iskusne instruktore-ice, lokalne vodiče i iscjelitelje/ke.

 

MARIJA DAJIĆ – NLP TRENER i REIKI MASTER (SRB)

Svaka priča ima svoj početak a moja je započela u snu

Bebe plaču nakon prvog udaha. Ja nisam plakala. Priča kaže da sam, iscrpljena od teškog porođaja, prespavala svoj susret sa svetom. Tek što me je babica trgla iz tog prvog sna, i sama sam se pridružila grlatoj ariji svih novorođenčadi koji su ikada stupili na ovu pozornicu života.

Svako dete dolazi na svet čudesno prazno. Pogledate li sasvim malom detetu u oči, nećete u njima naći ni traga od buduće ličnosti. Naći ćete samo toplinu beskraja. Čistotu duše. Osmeh poverenja uprkos krhkosti i nemoći.

Samo još tada, dok smo sasvim mala deca, mi imamo pravo da budemo niko. Ubrzo nam se desi da postanemo neko.
(ostatak priče možete pročitati OVDJE)

 

REFLEKSOLOGIJA, MAGIČNI DUGMIĆI ŽIVOTA SA  ASJOM DUPANOVIĆ ( BIH)

 

Ponesite sa sobom: joga prostirku 

Riječ, dvije o ovoj prelijepoj sesiji:

Kad god stimulišemo refleksne tačke na našim stopalama, rukama, licu, tjemenu ili usnim školjkama, u našem tijelu se događa magija divnih osjećanja. Asja će vas naučiti kako da koristite ovu magiju u vašim svakodnevnim životima. Kroz ovo divno putovanje učenja, naučićete da pomognete sebi i vašim dragim osobama. Naučićete kako da živite u skladu sa samim sobom i prirodnim energijama koje vam pripadaju… 

Nešto više o Asji : www.asja.ba